Sunday, 29 January 2012

this year .

hai , lame tak meng-updted blog ini . sudaah 20 hari . hee , ckp mcm dh lame kan ? pdahal baru 20 hari . propa je aku nieh kan . haha , yes , sometime i admit it :) 

kenape lame tak updted ? well . this year mmg jarang dpat duduk dpan pc or lappy . because this year kan spm year . jadual pack dgn study study study .  yea , hujung tahun nieh aku akn mghadapi peperiksaan besar dlm hidup seseorf yg bergelar budak skolah . yeahh , mmg besar pon periksa tuh . so pengorbanan yg perlu dilakukan juga besar , seperti ....... biarlah rhsie . hihi . 

cakap pasal jadual kan , hm mcm biase lah jadual aku telah disediakan oleh yang amat berbahagia ayahanda tercinta en.yuszailee .  bukan aku sorg je ayh buat jadual adik adik aku pon same , hee baru same adil .  dlu ayh penah buat jdual jugk tapi kiteorg adik bradik buat tak tahu je , haha .  tapi skrg sume dh besar , sume dh ank dara so msing msing dh ikot ckp . ayah print jadual kiteorg ikot warne kesukaan kiteorg lahh , cantek sgtt . mcm biase lahh , aku punyer mesti lahh warna merah and warne biru . aku punyer ayh print due , heee .  yelaa aku kan suke letak rate rate , lekat pon selalu cabut . hihi . 

so tahun nieh kiteorg mmg hidup mcm robot skit lahh sbb sume nyer , tersusun je . lepas nieh buat nieh buat tuh buat tooohh . mase byk habis dekat meja belajar and pusat tusyen .  tapi kiteorg tak kisah , sbb itu kan untuk mase depan kiteorg . so just enjoy the day :)


No comments:

Post a Comment