Tuesday, 27 September 2011

pesta KITA CREW

hai guys . today i nk updated pasal semalam . HAHA .  okay , fyi smlm KITA crew telah mngadakan party yg simple and sempoii . mmg best lahh kan . tapi agk kesedihan sbb ade 3 org tak dpt join . sorii to atie , farah and atika . next time kite buad lagi okay ! laggi gempak . 
okayy niehh photophoto yg telah diambil oleh aishah yus and farahin ghani .

inaa pon the bottle :D
tgaa pkir knapee tak bole bukak . HAHA

sempat lagi die kan ? ahaha

muke lepas maen tepung , very funny .

two models :D
me with asnida :)




scary


really enjoy this party :)

nur aishah


okayhh . moree ? tgk dekat facebook lahh yeaa . to all KITA CREW , KORGG MMG BEST KAN . wlaupon ade org kampung ceruk mne ntah kacau , KITA tetap enjoy the party right ? love you all .



Friday, 16 September 2011

open house :)

hai guys . semalam 16-09-2011 is my turn to buadd open housee . ngeee . not so ramai lahh yg dijemput , hanye segelintir yg bertuah sahajee djemput hadir . ngee . wlaupun ade yg tak dpt dtg tapi open house harus diteruskan . my mom and my dad pon takde tau mase nieh , dieorg ade hal . so my friend mmg enjoy  lahh kan mase niehh . and ade yg buadd mcm ruma sendiri pon ade . haa . tengs to kwn2 aku yg tlg buad air , ambek lauk kat blkg . haha . aku sibuk layan org kat dpn . sebaek lahh ade kwn mcm korgg niehh , ngeee ,  this the story :
okayy nieh KITA crew yg disayangi , dieorg tetamu vvvvip aku . so rumah aku pon dh jadi macam rumahh dieorgg .


okayy nieh sesi bermaaf-maafan . i`m the eldest onee . ngee . soo aku org pertame yg dieorg kne salamm .

okay jejake niehh . geng budak tasekk . dieorg dijemput sbb mmbe dieorg ade yg exboyfriend aku .
 meonn . badan kecik tapi kuatt makan siodd . non-stop mulut die mengunyah , hahahaha , jgn mara yee meonn .

 boiddd . boy , ruma aku jadi rumaa diee . diee lahh yg bwk budak tasek dtg ruma aku, die lah exboyfriend akuu :)
okayy this time , picture kawan aku yg diambil di luar and di dlm rumaaa , gmab aku takde ? paham paham jelaa sibuk layan jejake jejake dkat dlam .
 andd bayakk lagi . takkan aku nk letak sume kan . berat lahh blog aku nantii . so kalau nak tgk yg selebih nyer , go to my facebook : aishah yus .  okay to je entry about my open house . tengs untuk sume yg dtgg . tengs to sume yg tlgg . iloveyou all . next year come again yaaa :D