Friday, 27 May 2011

i hope . one dayy .....

olla . wow . sudaa lame tk update . lately nieh agk busy sikit . aceceh . haha . hey , nieh nk story nieh . aku ade geram lah dkat sorg photographer nieh . minat giler die .  and aku jd kan die ikon aku .wlopon die boy .  aku nk sggt jd mcm die . wlopon die tk famous mane , tpi rmai orgg gune perkhidmatan die n geng die . why aku minat die sggt ? bcause die style , gmbar2 yg die snap sume cantek-cantek . and byk lagi sbb lah yg tk ter-taip aku dibuat nyer . one more , aku nk jd photographer bukn sbb aku suke snap gmbar aku sndiri but aku suke snap gmbar org and alam  . so hope one day dapat jd part-time/ full time
phtographer mcm die :)  aminnn :)

                                                    now i have my own en.cybershot
later i hope i will get my own mr.nikon

Friday, 6 May 2011

exam coming !

ohh noo . unlike unlike . hoh . unlike mcmane sekalipon kau kene bedepan jugak dgn bnde tuh aishah ooi . right ? . tak suke lahh next week dh start exam . mid year pulakk tuh . kalau dh tahu next week start exam , ape kau buad depan pc tuh lagi ? pegi lahh study . muke aku nih nak study ? hm mmg tak de lahh weyh . mse exam PMR last year pon aku boleh online . inikan lgi exam mid year form 4 . mmg aku buad tak tahu jelaa . terokk kan aku ? well . lantak korg lahh nk kate ape pon . tak kesah lahh . serius otak aku 0 .tak tahu nak jawab ape . dah lahh . satu paper 2 jam stgh . fuyooo . lame tuh . ape aku nk jawab nie weyhh . i will try my best for this exam . acece . haha . doakn saye yea :D

Wednesday, 4 May 2011

boooo baru nak ade blog :D

olla . hoho . i baru jea buadd blog nieh . haha . msty korg kate * boooo , baru nak maju * . cehhh , before korangg ckp aku dh tahu dah . hm. sebenarnye aku dah lame maju . haha . angkat bakul sendiri oo . mulemule tuh aku rase mcm malas lahh nak layan blog-blog nieh .sebab rase mcm waste time aku jea . tapi akhirnye aku layan jugak . nak tahu sebab ape ? . sebab aku jeles tgk korang yg ade blog tuhh . haha . jujur kan aku ? well . itu lahh aku :D haha . takde lahh sebenarye aku suke menaip sebb tuh lahh aku buad blog nieh :) . hoho . mungkin aku layak jadi secentary . hoho . perasan kuat . btw , aku sendiri ckp dkat diri aku  boooo , aishah dah maju .. sebab dah ade bloggg :DD