Thursday, 21 March 2013

terjawab sudah .

alhamdullilah segala persoalan terjawab . lepas 3 bulan menunggu . akhirnya hari nya tiba . walaupun aku takde A tapi aku bersyukur sbb aku tkde G . aku tetap berterimakasih kepada family , cikgucikgu ,bestfriends , classmates,kawan kawan lain and especially ALLAH . aku tahu aku bukan bukan jenis belajar punya orang , aku banyak main sbb tu aku tahu tahap kemampuan aku setakat mana . and aku bangga dgn result aku dapat . sbb mustahil budak kaki main macam aku nie nak dapat keputusan macamtuu . alhamdullilah .

sekarang , permulaan ke dunia yang baru ,

bismillahhirahmanirahim :)

Wednesday, 20 March 2013

bertemu encik JPJ sekali lagi

hi , alhamdullilah . aku sudaa lulus parking . seriusly berdeba-debar sangat dahalah aku number 50/59 . aku rasa macam nak pengsan je tggu sikit punya lamaaa dekat situu , bayangkanlaah aku pegi pukul 8 dan aku balik pukul 3 lebih dkt dkt pukul 4 . aku tggu dkat satu hari semat mate nak buat parking yg dlm mse kurang dr 15 minit kite boleh habiskan . ergh ! memang rasa sakit hati sangat laaa .tp alhamduliilaah aku lulus . heeeeee merayap dgn penuh kebebasan nya !

err , esok ada ape ape event ke ? okay kejam sgt kalau buat buat taktahu .

Wednesday, 13 March 2013

the day :)

assalammualaikum . alhamdullilah , selesai jugak test JPJ aku . er.. okay aku tipuuuuu . haha.. tak tenteram aku bile aku cakap aku dah selesai test . yang bahagian III  ( jalanraya) aku dah lulus dah , bukit aku buat seminit je , biase laa ruma aku kan kene naik bukit TAPI ..... parking aku KANDAS laaaa . yelaa dekat luar kan kalau parking mane ade tiang . eh tkdelaa , entah lah kenape haritu aku terr - langgar tiang tu tapi tiang tu TAK JATUH okay , cuma VIBRATION . aku mmg igt dh lepas dh waktu tu tapi pegawai jpj tu mmg tga usha aku laa . so apekan daya , terpaksa laa aku repeat bahagianII minggu depan hari rabu . aku baru igt nak terus shoot jj sabtu ni bawak avanza aku tapi ape kan daya.. terpakse tunda ke sabtu minggu depan .* padan muke kau aishah , kahkahkah !  yg penting sekali pegawai jpj yg uji bahgian III aku tu memang tersangat baik ! hihi thankss ye TUAN !

Wednesday, 20 February 2013

masih ada :)

2013

 
ALHAMDULLILAH
 
i`m eighteen already
 
bekas pelajar smkjati
 
no moree school uniform
 
waiting for spm result next month * march
 
guru tadika * sementara
 
sudaa lama tidak menaip entry dan harinie permulaan baru bagi blog ini
 
 
semoga ALLAH sentiasa merahmati kalian semua .
salam sayang dan rindu :*