Saturday, 9 July 2011

online bile weekend SAHAJA

hey . lame tak updated blog kan kan . ohh busy lahh . aicehh . toya lebih . haha . sbnanyer aku kne denda lahh dgn parents aku . hmm . online pon bile weekend je . nk duduk dekat ngn pc or laptop pon dieorg tak bagi kalau hari sekolah . ayoyo . nk tahu tak sbb ape . sbb .. result ptgahan tahun aku harituh agk agk . tersungkur skit . tapi tkde G okey . E ade lahh . hehe . alaa tkde lah jatuh mane . still lagi tergolong dlm 10 org ter-PANDAI dlm kelas tuh . haha . pasan pasan .yg paling best parents aku tak membebel pon dieorg just ckp -  kamu boleh online mase weekend je harihari sekolah kamu jgn mengatai punggung duk dpn pc ke laptop kea - haha . sempoiii . tak heran pon lahh kalau tak online .tapi kdgkdg rase mcm boring pulakk . er hm entah lahh . okaylahh . nk gedikgedik dgn boyfie lahh . bubye :)

No comments:

Post a Comment